Ha bajban vagy, akkor

Segít - Ő

avagy a Kék Elefántos „SZAKNÉVSOR”

Neked is okozott már gondot az, hogy amikor égető szükséged lett volna egy szakemberre (pl. orvos, könyvelő, festő, burkoló, bőrgyógyász, fotós, videós, masszőr, villanyszerelő, fodrász, stb.), akkor csak nagy nehézségek árán találtál ilyet?

 
Mi ebben szeretnénk segíteni Benneteket!
 
Azt találtuk ki, hogy összegyűjtjük a honlapunkra a Kék Elefánt Kávézó vendégkörének SZAKEMBEREIT, akikhez nyugodtan fordulhat bárki, akinek szüksége van tanácsadásra, segítségre, így még jobban összehozzuk a keresletet a kínálattal.
 
Természetesen ez nem arról fog szólni, hogy INGYEN segítsetek egymásnak (ezt nem várhatja el senki), inkább csak arról, hogy gyorsan megtaláljátok egymást, amikor arra szükség van.
 
Ha TE is szeretnéd szerepeltetni magad a honlapon mint SZAKEMBER, akkor kérjük add meg az adataidat most az alábbi űrlap segítségével.
Ha pedig segítségre, tanácsadásra lenne szükséged, akkor 

A Kék Elefánt Szakember Listáját Itt Találod:

(ne habozz megkeresni őket, ha szükséged van rájuk)

Nyílászáró, árnyékolás, rovarvédelem

Ingatlan felújítás, Intelligens ingatlan automatizálás, az igényfelméréstől a kivitelezésig

Image film és egyedi grafikák, arculatok készítése

Újszülött és családi fotósként szabadúszok

Kommunikáció, moderálás, műsorvezetés, tartalomkészítés.

Mentőápoló

Lifestyle családi, páros és gazdis fotózásban és művészeket alkotás közben örökítek meg.

Független pénzügyi tanácsadó vagyok. Legyen szó biztosításról (lakás, kgfb, casco, utas), megtakarításról (gyermek, nyugdíj, lakástakarék), hitelről (babaváró, személyi kölcsön, jelzálog), az igényekhez és lehetőségekhez mérten keresem meg személyre szabottan a legmegfelelőbb terméket.

Funckionális személyi edzés, masszázs.

Pszichológus. Életvezetési nehézségek, párkapcsolati elakadások, szülői szerep nehézségei ügyében fordulhatnak hozzám tanácsadásra.

Gyógytornász, nyirokdrenázs terapeuta