Azért, hogy jó legyen az íz! 🙂

És tényleg erről van szó! Nem azért szoktunk ezzel a témával foglalkozni, mert divatos, hanem azért mert fontos! 🙂

Gondoljunk csak bele:

️ 🔹 az espresso 87-93%-a víz (ugye nem is gondolnánk ezt erről a sűrű italról)
️ 🔹 a filter eljárással készült kávék majdnem 99-a víz (itt azért lehet sejteni, hogy ez jobban vizes, de hogy ennyire…..)

Ha nem elég lágy és tiszta ízű a vizünk, akkor szinte lehetetlen kihozni a kávéban rejlő valódi ízeket!

Hát ezért fontos a víz! 🙂

Az újhullámos Kék Elefánt Kávézóban kifejezetten figyelünk a víz minőségére annak érdekében, hogy folyamatosan a legjobbat tudjuk nyújtani Nektek ízélményben!

Vélemény, hozzászólás?