Sokat jársz újhullámos kávézókba, mert imádod a kávé gyümölcsös, valódi ízét, de mostanában vagy időd, vagy lehetőséged nincs elmenni ilyen kávézókba és hiányoznak a megszokott ízek?
Rászántad magad, hogy veszel egy jobb minőségű kávégépet, de nem tudod melyiket válaszd?
Tudod, hogy a kávékészítés egyik legfontosabb eleme az őrlő, viszont nem találsz sehol egy normális tanácsot arról, milyet érdemes választanod otthonra?
Rengeteget tanulsz a kávékészítésről, órákat bújod az interneten található videókat, de valami miatt csak nem akar olyan lenni az eszpresszód, mint a kedvenc kávézódban?
Létrehoztunk egy online oktató anyagot, ami abban segít téged, hogy TE is az otthoni eszpresszó készítés mesterévé válj!
Ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy el tudd végezni, bármikor eléred a tananyagot, amikor csak akarod.
A legtöbb oktatóanyag arra koncentrál, hogy egy konkrét eszközhöz egy konkrét receptet adjon, vagyis azt, hogy hogyan kell elkészíteni a kávét, de az elveket nem adja át, tehát a miérteket nem tanítja meg.
Ha valami nem úgy alakul, ahogy lennie kellene (szinte mindig), akkor a tanuló meg van lőve, nem tudja mit kell tennie.
Ez az oktatóanyag elveket tanít, a HOGYAN mellett kiemelt figyelmet fordítunk a MIÉRT-re is!
Látni fogod a teljes képet, minden tudást meg fogsz kapni, amire szükséged van ahhoz, hogy finom eszpresszót tudj készíteni otthonodban és ezzel elkápráztasd családodat, barátaidat!
Annak érdekében, hogy GYORSAN zseniális ízélményt tudj elérni, egy olyan tudásanyagot állítottunk össze, aminek a segítségével tudni fogod, hogy:
Jarjabka Zoli vagyok, a szegedi újhullámos Kék Elefánt Kávézó tulajdonosa és baristája, én alkottam meg ezt az online tudásanyagot, hogy segítségével bárki elsajátíthassa az eszpresszókészítés tudományát otthonában. Szenvedélyesen kutatom, hogyan lehet a rendelkezésre álló eszközökkel, kávékkal a legmagasabb ízélményt elérni, és ezt a tudást szeretem átadni workshopokon, barista képzéseken, illetve a Szegedi Kávékurzuson is (aminek én vagyok az egyik szervezője).
Szerezd be még ma az Újhullámos Eszpresszó Oktatóanyagot és lesd el a profi baristák titkait.
Sajátítsd el a tökéletes eszpresszó készítésének tudományát, kápráztasd el magadat, családodat és barátaidat!
Három lépésben, amelyek mindegyike kötődik a Kék Elefánthoz. Néhány évvel ezelőtt egy barátom elvitt egy "furcsa kávé" melletti beszélgetésre az Oroszlános kúthoz. A következő az volt, amikor Zoli a Szentháromság utcában is kávézót nyitott: rendszeres látogatója lettem a "kicsi Fáncsi"-nak, és elkezdtem érezni a különbséget kávé és kávé között. Végül beiratkoztam a Kék Elefánt Eszpresszó Mesterkurzusára. Szerencsére még éppen az előtt, hogy vettem volna egy automata kávégépet. A kurzus inspirációt és biztos alapokat adott ahhoz, hogy, hogy elkezdjek barangolni a gépek és babok világában. Azóta - a családom és a kollégáim nagy örömére- minden nap kísérletezek."
Nagyon jó arányban tartalmaz a képzés elméleti és gyakorlati elemeket. Nekem nagyon hasznos volt, hogy olyantól tanulhattam, akinek már napi rutinjává vált a tananyagban felvonultatott eszköztár.
Átfogó anyag modern espresso készítésről, az elméleti és a gyakorlati rész megfelelő arányban van. Az oktató anyagban leírtak segítségével otthon is finom espresso készíthető, kellő mennyiségű gyakorlás után.
Az anyag kifizetése után rögtön fogsz kapni egy emailt, amiben le van írva, hol tudod elérni az anyagot és szinte egyből tudod is kezdeni a képzést. Ha nem találod a visszaigazoló emailt, akkor kérlek nézd meg az email fiókod SPAM vagy PROMÓCIÓK mappáját is, hátha ott landolt.
Ha ott sincs, akkor légy szíves küldj nekem egy emailt (zoltanjarjabka@gmail.com), 24 órán belül orvoslom a problémát 🙂
Igen, keress bizalommal az email címemen, 24 órán belül válaszolok majd.
Vedd meg a Te adataiddal (így a te email címedre megy majd az anyag, így nem buksz le az ajándékozás szempontjából), utána, amikor eljön az ajándékozás ideje, akkor add meg a belépési adatokat az ajándékozottnak.
Az oktató anyag megrendelése és kifizetése után emailben minden szükséges információt elküldünk, ami ahhoz kell, hogy elérd az oktató anyagot.
Ezután egyből kezdheted is a képzést.