Kotyogóval presszót?

– gyakran érkezik hozzánk olyan kérdés, hogy a kotyogóval lehet-e presszót készíteni, vagy nem?

A válasz az, hogy ha normál módon akarunk kotyogót készíteni, akkor esélytelen, hogy presszót készítsünk vele, hiszen nem tud akkora nyomás (9 bar) fellépni a készítés során, mint ami az eszpresszó készítéshez kell.

A kotyogót a helyén kezelve szuper kávét lehet vele készíteni, de presszó készítéshez ő sajnos nem elég, ahhoz kifejezetten presszó gép fog kelleni.

Ha kíváncsi vagy, milyen nagyszerű italt lehet készíteni a kotyogóval, akkor kérj egyet a Kék Elefántban.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás